Loading...

Μια νέα καμπάνια για την ανάπτυξη του καινοτόμου FairCoin 2

Πριν λίγες μέρες, ο FairCoοp ξεκίνησε μια καμπάνια πληθο-επένδυσης με διπλό στόχο.
1. Τη χρηματοδότηση για τη συνέχιση της ανάπτυξης του FairCoin 2, το οποίο θα αποτελέσει μια καινοτομία στην εποχή των κρυπτονομισμάτων, ενώ θα ενσωματώνει ουσιαστικά τις αξίες τις δικαιοσύνης και ισοτιμίας που πρεσβεύει και το ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα νομίσματα.
2. Τη σταθεροποίηση και την ενδυνάμωση της αξίας του, αυξάνοντας αυτή με την οποία συναλλάσσεται σήμερα στα ψηφιακά χρηματιστήρια, με σκοπό να αποτελεί πλέον ένα πιο σίγουρο και ασφαλές νόμισμα για όλους όσους επιλέγουν να το χρησιμοποιήσουν.
Καταρχάς, ονομάζεται πληθο-επένδυση γιατί πράγματι πρόκειται για μια επενδυτική ευκαιρία που απευθύνεται σε όσους επιλέξουν να ανταλλάξουν μέρος των κρατικών χρημάτων τους, αξίας τουλάχιστον 100€. Στην περίπτωση αυτή, λαμβάνεται τα διπλάσια (!) FairCoins απ’ όσα θα λαμβάνατε με την τρέχουσα ισοτιμία, που είναι σταθερή στο 1€ = 20 FairCoins. Η διαφορά είναι ότι τα επιπλέον FairCoins που κερδίζετε πρέπει να αποταμιευτούν για 6 μήνες προτού μπορέσετε να τα χρησιμοποιήσετε. Για παράδειγμα, αν κάποιος επιλέξει να μετατρέψει 100€ σε FairCoins, θα λάβει άμεσα 2.000 FairCoins στο πορτοφόλι του και έξτρα 2.000 FairCoins που θα μείνουν κλειδωμένα για 6 μήνες.
Πέρα από το προφανές κέρδος της επένδυσης αυτής, υποστηρίζετε παράλληλα την ανάπτυξη του FairCoin 2, που έρχεται να υλοποιήσει όσα η κοινότητα του FairCoop υλοποιεί για τη δημιουργία ενός πραγματικά δίκαιου οικονομικού συστήματος. Αν και το FairCoin 1 ήταν αρκετά ριζοσπαστικό, συγκρινόμενο με τα υπόλοιπα κρυπτονομίσματα που προάγουν την κερδοσκοπία, υπήρχαν μερικά σημεία που έπρεπε να αλλάξουν στον κώδικα του λογισμικού του, μεταβαίνοντας σε μια νέα έκδοση που επιπλέον θα:
  • Σταματήσει τη νέα κοπή (minting) νομισμάτων, υλοποιώντας έτσι μια πραγματικά ισότιμη οικονομία αφού κανένας δεν θα μπορεί πλέον να παράγει κέρδος από το τίποτα.
  • Επικυρώνει τις συναλλαγές στιγμιαία, αφού θα υποστηρίζεται μόνιμα από ένα δίκτυο έμπιστων κόμβων, προσφέροντας αυξημένη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα στο σύστημα.
  • Υλοποιεί συμφέρουσες μικρο-συναλλαγές, καθώς οι χαμηλής κατανάλωσης κόμβοι του και η ελαχιστοποίηση της χρέωσής τους θα το καταστήσουν ιδανικό για τέτοιου είδους συναλλαγές.
Ο παγκόσμιος οργανισμός FairCoop στοχεύει να ανατρέψει το υπάρχον εξουσιαστικό οικονομικό μοντέλο, χρησιμοποιώντας το FairCoin 2 και τις νέες του αυτές δυνατότητες ως την αιχμή μιας ολοκληρωμένης εργαλειοθήκης που συνεχώς εμπλουτίζετε. Σας χρειαζόμαστε συνοδοιπόρους στην προσπάθεια αυτή και σας καλούμε να επενδύσετε στην επιτυχία της!
Δείτε την καμπάνια μας και διαβάστε περισσότερα
Η προσφορά πληθο-χρηματοδότησης θα παραμείνει ενεργή μέχρι τις 26 Ιουνίου.
Faircoin σημαίνει δικαιοσύνη. Faircoin σημαίνει κοινωνική συνεργασία. Faircoin σημαίνει τεχνολογία στην υπηρεσία του ανθρώπου. Faircoin σημαίνει κοινωνική οικολογία.
Faircoin σημαίνει πολλά περισσότερα από χρήματα και για αυτό σας καλούμε να συμμετέχετε!
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *